Ordningsregler

För att samtliga medlemmar ska trivas och för att vi ska skapa en god miljö förhåller vi oss till vissa ordningsregler som gäller för samtliga boende. 

 

1. Mata inte djur (Mat som man har för avsikt att mata t.ex. fåglar med drar snabbt till sig råttor och annat). 

2. Sortera i soprummet (Det är viktigt att sortera rätt i soprummet, dels för att skapa utrymme till samtliga boenden som behöver slänga sopor, och dels för att hålla nere föreningens kostnader kring sophantering). 

3. Bilfritt inne på området (Är man i gång med en flytt, renovering eller liknande är det förstås ok att köra fram bilen till sin ytterdörr vid behov. I annat fall håller vi det bilfritt inne på gårdarna).

4. Hålla rent framför och runtom sin tomt och då framförallt avlägsna ogräs (Detta är viktigt dels för att förhindra att ogräs sprider sig till grannarna och dels för att hålla vårt område välskött).

5. Husdjur får inte vålla obehag (Har man djur som rör sig fritt utomhus är det viktigt att ha koll på dessa då de inte ska ta sig objudet in till grannarna, detta då det både finns allergiker och människor som är djurrädda). 

Ser samtliga boenden till att hålla sig till dessa regler kommer vi att få en bra och angenäm atmosfär både bland grannarna och området i sig. 

Mvh Styrelsen Brf Helsingborgshus nr 47

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)